RITHYMNA

RITHYMNA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 39 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Rithymna. Meer weten? Ontdek meer

2 jul 2022 om 22:38 Eenvoudige broodjes, enigzins aan de prijs maar goede kwaliteit en erg lekker!
1 jul 2022 om 19:03 Smaken zijn ok. Broodjes te saai. Geen 5 sterren waard.
5 jun 2022 om 16:25 Great meal, Good delivery
24 mei 2022 om 16:20 the gyros pita could be bigger..lycnaraki was super tastefull, but still could be a bit bigger
22 mei 2022 om 18:08 I freaking Love their food. And also their beer in their shop. I love this restaurant
19 mei 2022 om 16:39 Quick preparation and delivery. Authentically Greek products made well, reasonable prices. Great place!
26 apr 2022 om 17:01 Fast delivery, delicious food. Tasting it is like being on holiday in Greece, just witbout the plain ticket :)
12 apr 2022 om 15:35 I didnt expect the food to be this good! Brought me back to the times I was vacationing in Greece :) 10/10 would recommend
23 mrt 2022 om 11:40 Lekker Grieks eten e en natuurlijk het beste fredo koffie. Het origineel Grieks eten , approved from a greek .
18 feb 2022 om 7:43 Lekker Grieks eten
4 feb 2022 om 14:05 excellent!
16 jan 2022 om 18:34 Heerlijk gegeten :)